Karhu on täyttä olutta vain aikuisille.

Olisiko papereita?

Olethan täyttänyt
18 vuotta?

Platina ja Kupari

kupari_landari_filmi-thumbnail_v3

Karhu Kupari
– Se parempi lager

Karhu Kupari
– Se parempi lager

KYPSYTETTY PIDEMPÄÄN POIKKEUKSELLISEN PEHMEÄKSI


Karhu Kupari on uudenlainen ja ensiluokkainen lager, jonka maku on poikkeuksellisen pehmeä ja pyöreä. Sen hienostuneen ja tasaisen luonteen salaisuus piilee tavanomaista pidemmässä kypsytyksessä, jonka aikana olut kehittyy maultaan lempeäksi ja erittäin miellyttäväksi.

Suomalaista Olutkorkeakulttuuria


Suomesta ei ole puuttunut olutkulttuuria omituisine tapoineen ja olutnimineen, mutta Karhu Kuparilla ja Platinalla haluamme aloittaa keskustelun olutkorkeakulttuurista. Parempaa olutta jokaiselle, oikeaoppisesti tarjoiltuna, ja enemmän lagerin, oluiden kuninkaan, arvostusta. Karhu Kupari ja Platina ovat kunnianosoitus maailman suosituimmalle oluttyypille, joka yhdistää jokaista oluen ystävää.

RAIKAS VAI PEHMEÄ?


Kaksin aina parempi. Kun haluat paremman lagerin, valintasi on pehmeä Karhu Kupari tai Platina, joka on kylmäsuodatettu poikkeuksellisen raikkaaksi. Kumpikin olut sopii erinomaisesti nautiskeluhetkiin tai ruokapöytään.

Lue tarkemmat tuotetiedot Platinasta
Lue tarkemmat tuotetiedot Kuparista

Näin kaadat täydellisen Karhu Kuparin ja Platinan

  • Ota esiin 4–6-asteiseksi viilennetty Karhu Kupari tai Platina.
  • Valitse seuraavaksi sopiva olutlasi, esimerkiksi kapea lager-lasi tai aromeja korostava tulppaanilasi.
  • Sihauta tölkki auki, ja kallista lasi 45 asteen kulmaan. Anna oluen virrata lasin reunaa pitkin. Kun lasi on 2/3 täynnä, suorista se ja anna oluen vaahdota runsaasti. Kaunis vaahtokukka kruunaa oluen ja suojelee samalla sen hienoja aromeja.
  • Ihaile hetki virallisten ohjeiden mukaisesti tehtyä kaatoa.
  • Aseta olutlasi huulillesi ja tunne sen paremman lagerin ensipuraisu.

#SEURAAITSEÄSI
@KARHUOLUTTA